De binnentuin van het stadhuis Rotterdam een oase van rust in het midden van de stad

 Binnentuin stadhuis

Rotterdam Zoo

 Coolsingel 40.

Welkom bij de Binnentuin van het Stadhuis van Rotterdam, een verborgen juweeltje in het hart van de stad! Deze serene oase van rust biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, en is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

De Binnentuin van het Stadhuis van Rotterdam is gelegen in het historische stadscentrum en is een van de best bewaarde geheimen van de stad. Het is een prachtig aangelegde tuin met bomen, bloemen, struiken en een mooie fontein. De rustige sfeer maakt het een ideale plek om te genieten van een rustig moment alleen, een romantische date of een gezellige wandeling met vrienden en familie.

Het is niet alleen de prachtige flora die de Binnentuin van het Stadhuis van Rotterdam zo bijzonder maakt, maar ook de unieke geschiedenis die erachter schuilgaat. Het stadhuis is één van de weinige gebouwen in het centrum van Rotterdam dat nog overeind staat na het bombardement in de tweede wereldoorlog.

De Binnentuin van het Stadhuis van Rotterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het Centraal Station. Het is geopend voor het publiek tijdens de openingstijden van het Stadhuis. Toegang is gratis.