Inntel Hotel Rotterdam

 Inntel Hotel

Inntel Hotel Rotterdam

 Leuvehaven 80.

Inntel Hotels Rotterdam Centre is een imposant hotel in het hart van de bruisende waterkant van de stad, met panoramisch uitzicht op de iconische Erasmusbrug en de drukke Nieuwe Maas.

Dit moderne en stijlvolle hotel biedt een scala aan voorzieningen om uw verblijf comfortabel en onvergetelijk te maken, waaronder een spa, fitnesscentrum en trendy bar en restaurant. Het strakke en eigentijdse ontwerp van het hotel, geïnspireerd op het maritieme erfgoed van de stad, zal zelfs de meest veeleisende reizigers zeker imponeren.

De locatie van het hotel is ongeëvenaard, met gemakkelijke toegang tot de vele attracties van Rotterdam, waaronder de levendige Witte de Withstraat, de thuisbasis van enkele van de beste cafés, bars en kunstgaleries van de stad. Het nabijgelegen Maritiem Museum biedt een fascinerende blik op het zeevaartverleden van de stad, terwijl de historische wijk Delfshaven een charmante glimp biedt van het traditionele Nederlandse leven.

Of u nu in de stad bent voor zaken of plezier, Inntel Hotels Rotterdam Centre is de perfecte uitvalsbasis om alles te verkennen wat deze levendige en dynamische stad te bieden heeft.

ADRES
Leuvehaven 80
Rotterdam

TELEFOON
+31 (0)10 413 4139

BOOKING
Inntel Hotel