Shanghai PAPA | A shared dining experience!

Shanghai PAPA

ss Rotterdam

Botersloot 24a.

Ervaar de unieke smaak van verrassende Chinese gerechten met nieuwe ingrediënten en smaken. Bij Shanghai Papa geniet je van een diverse Chinese keuken met smaken uit verschillende regio’s van China en Hong Kong, evenals vertrouwde gerechten van Chinese families in Nederland. Traditionele favorieten zoals koe loo kai en cha siu blijven beschikbaar, maar de nadruk ligt op nieuwe culinaire ontdekkingen zoals gezouten ei met tofu, krokante lotuswortelchips, en heilzame gojibessen en mungbonen.

Naast een innovatieve menukaart bieden we ook zelfgemaakte drankjes en desserts geïnspireerd op Hong Kong, de stad die nooit slaapt. Probeer bijvoorbeeld de beroemde milk tea, rode bonen shake, of bubble waffle. Thee is een essentieel onderdeel van de Chinese cultuur; ontdek de gewoonte om pure, biologische Chinese thee zonder suiker te drinken, perfect voor de spijsvertering.

Ontdek ook onze Chinese patisserie tijdens een uitgebreide high tea met diverse soorten thee. Voor een gezellige avond serveren we unieke cocktails met een Chinese twist, zoals de Chrysantini of de Red Typhoon.

Bij Shanghai Papa streven we ernaar om op een creatieve en moderne manier de rijkdom van de Chinese keuken te presenteren.

ADRES
Botersloot 24 a​
Rotterdam

Reserveren

WEBSITE
Shanghaipapa

Recensie: Verrukkelijke Peking Eend Flensjes en Buns bij Shanghai Papa

Onlangs had ik het genoegen om te dineren bij Shanghai Papa en ik moet zeggen dat de Peking eend flensjes en de buns werkelijk voortreffelijk waren. Vanaf de eerste hap werd ik meegenomen op een culinaire reis die mijn verwachtingen overtrof.