Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld

 Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen

 Museumpark 24.

Welkom in Rotterdam, een van de meest dynamische en bruisende steden van Nederland. Een stad vol contrasten, waar de moderne architectuur naast historische monumenten staat en waar de oude havengebieden getransformeerd zijn tot hippe uitgaansbuurten. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, dan is Rotterdam de plek om te zijn.

Een van de hoogtepunten van Rotterdam is Depot Boijmans Van Beuningen, een uniek museumgebouw dat dienst doet als opslagruimte en tentoonstellingsruimte voor de indrukwekkende collecties van Museum Boijmans Van Beuningen. Dit gebouw, ontworpen door het gerenommeerde Nederlandse architectenbureau MVRDV, is een meesterwerk van moderne architectuur met een opvallende spiegelende gevel en een panoramische lift die je naar het dakterras met een bos brengt.

Naast Depot Boijmans Van Beuningen heeft Rotterdam nog veel meer te bieden. Ontdek de verborgen schatten van de stad tijdens een wandeling door de historische Delfshaven, een van de weinige plekken in Rotterdam waar de oude architectuur nog te zien is. Verken de hippe Witte de Withstraat, waar je de beste bars en restaurants van de stad vindt, of bezoek de beroemde Markthal, een overdekte markt vol met lokale delicatessen en specialiteiten.

Of je nu op zoek bent naar kunst en cultuur, lekker eten en drinken, of gewoon wilt genieten van het bruisende stadsleven, Rotterdam heeft het allemaal. Kom en ontdek deze unieke stad en laat je betoveren door de charme en de energie van Rotterdam.